2012. jan. 15.

Marvel Fanarts

Valamiért mindig is a Pókember sztorijai/karakterei voltak a kedvenceim a Marvel univerzumban. Ezek itt egy tavalyi órai firkálás digitálisan átrajzolt verziói.
1 megjegyzés:

 1. sziaa! mivel láttam, hogy Marvel témájú a blogod, ezért szeretnélek invitálni egy kis Marvel témájú szerepjátékra:

  Nagyon-nagyon hálásak lennénk, ha benéznétek az oldalra és regisztrálnátok is. Higgyétek el, megéri. ;D

  Alig egy éve az emberiségnek muszáj volt szembesülnie két ténnyel. Az egyik, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, a másik pedig, hogy nem elég jó a bolygónk védelme, hiszen egy idegen faj majdnem elpusztított minket. Csupán pár különleges képességű embernek köszönhető, hogy még mindig életben vagyunk, ők azonban most elindultak a nagyvilágba, hogy kipihenjék a fáradalmakat.
  Mindeközben Nick Fury úgy dönt, hogy felkészül a következő harcra már most, amíg lehet, így felkutatja az össze olyan embert, akiről tudomásuk van, és aki illik a bosszúállók csapatába, valamint még hajlandó is a S.H.I.E.L.D. – nek dolgozni alkalomadtán.

  Csak rajtad áll, hogyan alakul tovább a történet. Lehetsz szuperhős, aki eddig a világ elől bujkált, vagy a bosszúállók egyik tagja. Lehetsz civil, vagy akár a S.H.I.E.L.D. egyik ügynöke is. Te döntesz miképp, veszel részt a cselekményben! Várunk sok-sok szeretettel a Marvel filmeken alapuló oldalunkon, ahol számtalan karakter arra vár, hogy megalkossd őket. Ne habozz hát! Regisztrálj te is!


  http://marvelworld.hungarianforum.com/

  VálaszTörlés